Home » Shop » Eclipse easy up tent 3x3m aluminium frame met stofkleur grijs

Eclipse easy up tent 3x3m aluminium frame met stofkleur grijs

899,00 excl. BTW

Bestel hieronder je extra’s bij deze tent

Have questions?

Our experts are here to help! Call Us

Product beschrijving

Eclipse easy up tent 3x3m aluminium frame met stofkleur grijs kopen?

De nieuwe Eclipse is een professionele eye-catcher voor ieder bedrijf die zich optimaal wilt vertonen. Met afmetingen van 3 meter bij 3 meter is deze partytent een middelgroot model. Met een loophoogte van 2,34 meter is weet je zeker dat niemand zijn hoofd zal stoten.

Professionele kwaliteit met een garantie van 7 jaar

De nieuwe Easy up tent 3x3m aluminium frame met stofkleur grijs is voorzien van de allerbeste materialen en beschikt daarom over een nog langere levensduur. Deze middelgrote tent ziet er niet alleen geweldig uit – hij heeft een hoogwaardige constructie die een lange levensduur garandeert. En om ons vertrouwen in de duurzaamheid van dit product te tonen, geven we klanten 7 jaar garantie.

Voorzie de tent van eigen logo’s en bedrukking

De tenten zijn perfect op maat te maken door je bedrijfslogo, foto’s of slogan op de tent te bedrukken. In overleg kunnen we samen een design opmaken.

Maak een statement met de stijlvolle en professionele Eclipse Partytent 3x3m aluminium frame, bekleed met stofkleur grijs!

Perfect voor bedrijven die extra ruimte nodig hebben op evenementen en beurzen – laat uw bedrijfslogo op maat drukken zodat iedereen kan zien wie u bent! Maak u klaar om vandaag nog een onvergetelijke indruk te maken. Onderscheid u van de massa en maak een langdurige indruk met het Easy up tent 3x3m grijs. Kwaliteitsconstructie gecombineerd met een modern ontwerp maakt deze partytent een ideale keuze voor elk bedrijf! Investeer in uw succes – bestel nu en zorg ervoor dat u opvalt op uw volgende evenement of beurs. Eclipse: de perfecte keuze voor elke gelegenheid. Maak vandaag nog het stijlvolle en professionele statement met Eclipse Partytent 3x3m aluminium frame bedekt met een strakke grijze stof!

Conclusie: Easy up tent 3x3m grijs is perfecte keuze voor elk bedrijf dat een grote indruk wil maken op hun evenementen of beurzen. Met zijn superieure kwaliteitsconstructie zal deze partytent jarenlang meegaan, gegarandeerd door 7 jaar garantie. Aanpassen met bedrijfslogo, foto’s of slogan op de tent voor een betere zichtbaarheid – geniet van een stijlvolle en professionele uitstraling met de Eclipse van TentPro!

Eigenschappen

Merk

E-Z UP®

Gebruik

Professioneel

Afmetingen

3x3m

Stofkleur

Grijs

Frame

Aluminium

Gewicht

22 , 7 kg

Garantie

7 Jaren

Eigen ontwerp

Beschikbaar

Maximale hoofdruimte

2 , 2 m

Maximale dakhoogte

3 , 4 m

Doorloophoogte

2 , 1 m

Inclusief

Dak , Frame , Hoes

Overkapte oppervlak

9 vierkante meter

Aanbevolen voor

Auto- en race-evenementen , Bedrijfsevenementen , Beurzen , Binnen- en buitenvertoning , Disaster Relief Services , Evenementmarketing , Expositiecabine , Industriële toepassingen , Militair , Noodhulp , Opdrachtposten , Overheid , Productdemonstraties , Sponsoringreclame , Verhuurindustrie , Zakelijke en burgerevenementen

Klant recensies

0 reviews
0
0
0
0
0

Beoordelingen

Clear filters

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Eclipse easy up tent 3x3m aluminium frame met stofkleur grijs” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *