Home » Shop » Ecotent Vouwtent 8x4m aluminium frame met stofkleur blauw

Ecotent Vouwtent 8x4m aluminium frame met stofkleur blauw

1.000.000,00 excl. BTW

Product beschrijving

De Ecotent Vouwtent 8x4m: Groots in Stijl en Prestaties

De Ecotent Vouwtent 8x4m aluminium frame met stofkleur blauw is niet zomaar een tent; het is een indrukwekkende, duurzame en ecologisch verantwoorde oplossing voor zakelijke evenementen die een blijvende indruk wil maken. Met zijn robuuste aluminium frame en opvallende rode stofdoek is deze grote vouwtent ontworpen om te schitteren in de zakelijke markt. In deze uitgebreide tekst gaan we dieper in op waarom de Ecotent Vouwtent 8x4m de ultieme keuze is voor business events.

Ecotent Vouwtent 8x4m: Groots in Afmeting en Prestaties
Met een indrukwekkende afmeting van 8×4 meter biedt deze vouwtent voldoende ruimte om groots te denken. Of je nu een zakelijke beursstand, een productlancering of een grootschalig bedrijfsevenement plant, de Ecotent Vouwtent 8x4m staat klaar om aan al je eisen te voldoen.

Ruimte voor Succesvolle Zakelijke Evenementen

Zakelijke evenementen vereisen ruimte. De Ecotent Vouwtent 8x4m biedt die ruimte in overvloed. Het ruime interieur kan gemakkelijk worden aangepast aan jouw behoeften, of het nu gaat om het opzetten van presentaties, het plaatsen van productdisplays of het creëren van vergaderruimtes. Met deze grote vouwtent ben je niet beperkt in je mogelijkheden, en dat is essentieel voor zakelijk succes.

Duurzaamheid Die Ertoe Doet
Duurzaamheid is niet langer een optionele overweging, maar een essentieel aspect van moderne zakelijke praktijken. De Ecotent Vouwtent 8x4m biedt niet alleen indrukwekkende prestaties, maar ook duurzaamheid die er echt toe doet.

Een Aluminium Frame dat Staat als een Huis
Het frame van deze vouwtent is vervaardigd van hoogwaardig aluminium. Dit materiaal staat bekend om zijn buitengewone duurzaamheid en bestandheid tegen de elementen. Het resultaat is een solide constructie die bestand is tegen wind, regen en andere weersomstandigheden, waardoor je evenement altijd soepel verloopt.

Milieubewust Ontwerp
Bij Ecotent begrijpen we het belang van ecologische verantwoordelijkheid. Daarom is de Ecotent Vouwtent 8x4m ontworpen met milieubewuste materialen en productieprocessen. Het aluminium frame is recyclebaar en de stofdoek is vervaardigd uit materialen die voldoen aan strenge milieunormen. Dit betekent dat je niet alleen een duurzame tent hebt, maar ook bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Ecologisch Verantwoorde Vouwtent voor Business Events

Als jouw bedrijf zich inzet voor milieubehoud en duurzaamheid, is de Ecotent Vouwtent 8x4m de perfecte keuze voor jouw zakelijke evenementen. Hier zijn enkele redenen waarom deze tent ecologisch verantwoord is:

Lange Levensduur en Herbruikbaarheid
In plaats van wegwerptenten die na één evenement worden weggegooid, biedt de Ecotent Vouwtent 8x4m een lange levensduur en herbruikbaarheid. Dit betekent minder afval en minder belasting voor het milieu.

Ecotent Vouwtent 8x4m aluminium frame met stofkleur blauw heeft een Recyclebaar Aluminium Frame
Het aluminium frame is niet alleen duurzaam, maar ook recyclebaar. Dit zorgt ervoor dat de materialen opnieuw kunnen worden gebruikt, waardoor de behoefte aan nieuwe grondstoffen wordt verminderd.

Grootse Prestaties met Oog voor Duurzaamheid

De Ecotent Vouwtent 8x4m is groots in stijl, prestaties en duurzaamheid. Of je nu een grootschalig zakelijk evenement plant, een presentatie geeft op een beurs of gewoon indruk wilt maken, deze vouwtent biedt de ruimte en betrouwbaarheid die je nodig hebt. Met een aluminium frame dat staat als een huis en een milieuvriendelijk ontwerp, is de Ecotent Vouwtent 8x4m een keuze die zowel jouw bedrijf als de planeet ten goede komt. Kies voor grootsheid en duurzaamheid met de Ecotent Vouwtent 8x4m en maak je zakelijke evenementen tot een groot succes.

Eigenschappen

Merk

Ecotent®

Gebruik

Professioneel

Afmetingen

8x4m

Stofkleur

Blauw

Frame

Aluminium

Gewicht

36 , 6 kg

Garantie

5 Jaren

Eigen ontwerp

Beschikbaar

Maximale hoofdruimte

2 m

Maximale dakhoogte

3 , 27 m

Doorloophoogte

2 m

Inclusief

Dak , Frame , Hoes

Overkapte oppervlak

9 vierkante meter

Verpakkings afmetingen

44x42x158 cm

Klant recensies

0 reviews
0
0
0
0
0

Beoordelingen

Clear filters

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ecotent Vouwtent 8x4m aluminium frame met stofkleur blauw” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *