Skip links

Bedrukte Easy up tent op maat

Laat je bedrijf niet naar de achtergrond verdwijnen! Onze op maat gemaakte easy up tenten zijn bedoeld om je bedrijf maximale zichtbaarheid te bieden en ervoor te zorgen dat je je onderscheidt van de massa. Creëer een echt unieke look op maat - of het nu gaat om een evenement of een promotie - en verkrijg onmiddellijke erkenning met gepersonaliseerde marketingboodschappen die rechtstreeks gericht zijn op uw doelgroep.

Wij helpen je met designen van je tent

Zorg ervoor dat je bij je volgende evenement opvalt met een op maat gemaakte tent van TentPro! Onze experts helpen je de perfecte reclametent te ontwerpen. Het team kan je meehelpen met het design om een tent te creëren om je bedrijf of speciale gelegenheid te promoten en onder de aandacht te brengen. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe wij maatwerk eenvoudig, leuk en kosteneffectief maken.

Elke tent kan uniek ontworpen worden

Wij helpen iedereen met volledige toewijding aan een bedrukte tent, of u er nu 1 of 100 bestelt

Snelle levering nodig?

Heeft u de tent(en) snel nodig? Met onze snelle levering leveren wij de tenten binnen een week. Hier zijn wel extra kosten voor gemoeid.

Erkende printkwaliteit

Onze tenten zijn meervoudig winnaar van de SGIA Gold Award, deze wordt toegekend aan bedrijven die in branches tot de top qua printkwaliteit behoren

0