Home » Shop » Aero Dome opblaasbare tent 3x3m zwarte frame met gele stofkleur

Aero Dome opblaasbare tent 3x3m zwarte frame met gele stofkleur

2 weken levertijd

Dus je bent geïnteresseerd in dit product? Top!
We moeten je wel even vertellen dat je het alleen kunt bestellen via een offerte aanvraag. Dat betekent dat je via bovenstaande knop via ons formulier jouw gegevens en specifieke wensen en eisen van deze tent kunt aangeven. Dan stellen wij een offerte op maat voor je op, die je kunt goedkeuren voordat we het product gaan leveren.

Waarom doen we dit?
Nou, ons product is maatwerk, dus we willen er zeker van zijn dat we precies begrijpen wat jij nodig hebt voordat we het gaan maken en leveren. Zo kunnen we je een product bieden dat helemaal aan jouw verwachtingen voldoet.

 

blankZakelijke aanvraag?
Vraag een offerte aan

blankElders goedkoper?
Laat het ons weten

Product beschrijving

Aero Dome opblaasbare tent 3x3m zwarte frame met gele stofkleur kopen?

De Aero Dome 3x3m is een inflatable partytent wat betekent dat het snel en gemakkelijk op te zetten is. Het opzetten van de partytent is zo simpel als het elektrisch opblazen van de tent. Hierdoor hoef je geen tijd te verspillen aan het in elkaar zetten van een frame of het vastmaken van verschillende onderdelen. Het opzetten van deze Aero Dome opblaasbare tent 3x3m zwarte frame met gele stofkleur is dus zeer eenvoudig en bespaart tijd.

De Aero Dome 3x3m is een inflatable partytent

De Aero Dome 3x3m is een revolutionaire inflatable partytent die snel en gemakkelijk op te zetten is. Deze partytent biedt een luchtige en moderne uitstraling en is de perfecte keuze voor zakelijke evenementen waarbij je een professionele indruk wilt maken. Hieronder vind je meer informatie over deze partytent en waarom het de ideale keuze is voor je volgende zakelijke evenement.

Aero Dome opblaasbare tent 3x3m zwarte frame met gele stofkleur is perfect voor zakelijke evenementen

Dit maakt deze opblaasbare partytent perfect voor grotere zakelijke evenementen waar veel mensen worden verwacht. Met deze partytent heb je voldoende ruimte voor tafels, stoelen, decoraties en nog veel meer. Bovendien is de luchtige uitstraling van de tent perfect voor evenementen waarbij je een ontspannen en moderne sfeer wilt creëren.

Luchtige Partytent voor Zakelijke Evenementen

De Aero Dome 3x3m Easy Up Opblaasbare Partytent is de perfecte keuze voor zakelijke evenementen waarbij je een luchtige en moderne sfeer wilt creëren. De opblaasbare constructie van de tent zorgt voor een moderne uitstraling die geschikt is voor verschillende soorten evenementen, zoals bedrijfsfeesten, productlanceringen, conferenties, en nog veel meer. Bovendien is de luchtige constructie van de tent ideaal voor evenementen waarbij er behoefte is aan frisse lucht en een open sfeer.

Als je op zoek bent naar een luchtige en moderne partytent voor je volgende zakelijke evenement, dan is de Aero Dome 3x3m  Partytent de perfecte keuze. Het opzetten van de partytent is snel en gemakkelijk en het biedt voldoende ruimte voor een groot aantal gasten.

De nieuwe Aero Dome biedt opvallend design waarmee u uw merk of event perfect kunt promoten. Deze opblaasbare tent biedt daarnaast bescherming tegen zon, regen en wind

Kenmerken

  • Beschikbare maten: 3×3 m, 4×4 m, 5×5 m, 6×6 m, 7×7 m & 8×8 m
  • Volledig full colour te bedrukken
  • 4 Luchtbuizen in 4 standaardkleuren: Rood, blauw, zwart & wit
  • Eenvoudig op te blazen compartimenten met gebruiksvriendelijke ventielen
  • De interne luchtbuiscompartimenten zijn eenvoudig te vervangen
  • Snel op te zetten
  • Voldoet aan de CPAI-84, DIN 4102-1 (B1) en EN 13501-1 (B1) brandveiligheidseisen

Eigenschappen

Gebruik

Professioneel

Afmetingen

3x3m

Stofkleur

Geel

Frame

Luchtbuizen

Frame kleur

Zwart

Eigen ontwerp

Beschikbaar

Garantie

3 Jaren

Klant recensies

0 reviews
0
0
0
0
0

Beoordelingen

Clear filters

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Aero Dome opblaasbare tent 3x3m zwarte frame met gele stofkleur” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *