Items retourneren

U kunt uw aankoop vanaf TentPro per post retourneren, ongeacht of je je aankoop via de website van tentpro.nl, e-mail of telefonisch hebt gedaan. Een bewijs van aankoop is vereist. Bewaar alle productverpakkingen tot je volledig tevreden bent met de staat en prestaties van je aankoop. Stuur het product en alle verpakking samen op naar het volgende adres:

T.a.v. TentPro B.V.
Johan Buziaustraat 157
7558 LL Hengelo

Mail uw retour
Vermeld je naam, e-mailadres en aankoopbewijs. Bewijs van aankoop kan een kwitantie, pakbon, orderbevestiging, etc. zijn. Als je geen aankoopbewijs hebt, heb je geen pech, wij  helpen je nog graag verder. Neem contact op met ons op 085 – 060 5555 of via info@tentpro.nl.

Herroepingsrecht voor consumenten
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten zijn afhankelijk van de grootte van het pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@tentpro.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Tenten op maat
Producten die u via deze webwinkel koopt die op maat worden gemaakt volgens de door u ingevoerde specificatie vallen hier buiten. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.