Home » Shop » Endeavor partytent 3x6m aluminium frame met stofkleur blauw

Endeavor partytent 3x6m aluminium frame met stofkleur blauw

1.649,00 excl. BTW

Bestel hieronder je extra’s bij deze tent

blankZakelijke aanvraag?
Vraag een offerte aan

blankElders goedkoper?
Laat het ons weten

Product beschrijving

Endeavor partytent 3x6m aluminium frame met stofkleur blauw kopen?

Treed binnen de ruimte van de Endeavor Party Tent 3x6m – een koninklijke feesttempel die heerst over uw festiviteiten met haar veelzijdige charme! Buig je maar voor haar lichte aluminium geraamte, terwijl je je verwondert over haar duurzaamheid. Laat je omarmen door deze ongekende beschutting tegen de elementen waarin tuinpartijen, festivals en grandioze evenementen samenkomen! De feestelijkheden in het rijk der Endeavor zijn geopend!

Laat je bedrijf perfect naar voren komen op je evenement

Feesten en evenementen schieten als paddenstoelen uit de grond, en partytenten zijn dé geheime kruiden om ze onvergetelijk te maken! Denk je aan een gezellige zakelijke party, groot evenement of zelfs het ultieme tuinfeest, met deze trendy overkappingen vind je de perfecte locatie voor ieder feest.

De Endeavor 3x6m Easy Up Partytent is de ideale oplossing voor zakelijke evenementen waarbij je op zoek bent naar een ruime en professionele uitstraling. Deze easy up partytent is ontworpen om snel en gemakkelijk opgezet te worden, waardoor je tijd bespaart tijdens het opzetten van je evenement. Hieronder vind je meer informatie over deze partytent en waarom het de perfecte keuze is voor je volgende zakelijke evenement.

Easy Up Partytent

De Endeavor 3x6m Easy Up Partytent is een easy up partytent, wat betekent dat het eenvoudig is om de tent op te zetten en af te breken. De tent is voorzien van een voorgevormd frame, dat gemakkelijk in elkaar te zetten is. Hierdoor heb je geen ingewikkelde instructies nodig en bespaar je tijd tijdens het opzetten van je evenement. Het frame is van hoge kwaliteit en gemaakt van duurzaam materiaal, waardoor het lang meegaat en geschikt is voor hergebruik.

Ruime Partytent

De Endeavor 3x6m Easy Up Partytent is een ruime partytent die plaats biedt aan veel gasten. Met een afmeting van 3x6m biedt de tent voldoende ruimte voor een groot aantal gasten, zonder dat het te krap wordt. Daarnaast is er voldoende ruimte voor tafels, stoelen en andere meubels die je nodig hebt voor je zakelijke evenement. Met de Endeavor 3x6m Easy Up Partytent hoef je je geen zorgen te maken over te weinig ruimte voor je gasten.

Endeavor partytent 3x6m aluminium frame met stofkleur blauw

De Endeavor 3x6m Easy Up Partytent heeft een afmeting van 3x6m, wat het de perfecte grootte maakt voor zakelijke evenementen. De tent is groot genoeg om al je gasten te kunnen ontvangen, maar niet zo groot dat het onhandig wordt om op te zetten. Bovendien is de Endeavor 3x6m Easy Up Partytent gemakkelijk te vervoeren, waardoor je de tent eenvoudig naar verschillende locaties kunt meenemen.

Je Partytent voor Zakelijke Evenementen

De Endeavor 3x6m Easy Up Partytent is de ideale partytent voor zakelijke evenementen. Het biedt je niet alleen voldoende ruimte voor al je gasten, maar het zorgt er ook voor dat je evenement een professionele uitstraling heeft. Door de hoge kwaliteit van het materiaal en het eenvoudige opzetproces, kun je erop vertrouwen dat de tent een positieve indruk achterlaat op je gasten en klanten. De Endeavor 3x6m Easy Up Partytent is geschikt voor verschillende zakelijke evenementen, zoals beurzen, conferenties, presentaties en meer.

Als je op zoek bent naar een ruime en professionele partytent voor je zakelijke evenement, dan is de Endeavor 3x6m Easy Up Partytent de perfecte keuze.

Eigenschappen

Merk

E-Z UP®

Gebruik

Professioneel

Afmetingen

3x6m

Stofkleur

Blauw

Frame

Aluminium

Gewicht

58 , 5 kg

Garantie

7 Jaren

Eigen ontwerp

Beschikbaar

Maximale hoofdruimte

2 , 2 m

Maximale dakhoogte

3 , 4 m

Doorloophoogte

2 , 1 m

Inclusief

Dak , Frame , Hoes

Overkapte oppervlak

9 vierkante meter

Aanbevolen voor

Auto- en race-evenementen , Bedrijfsevenementen , Beurzen , Binnen- en buitenvertoning , Disaster Relief Services , Evenementmarketing , Expositiecabine , Industriële toepassingen , Militair , Noodhulp , Opdrachtposten , Overheid , Productdemonstraties , Sponsoringreclame , Verhuurindustrie , Zakelijke en burgerevenementen

Klant recensies

0 reviews
0
0
0
0
0

Beoordelingen

Clear filters

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Endeavor partytent 3x6m aluminium frame met stofkleur blauw” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *