TentPro met haar E-Z UP tenten heeft zoveel vertrouwen in de kwaliteit dat het een garantie biedt tot zeven jaar na de aankoopdatum! Ons streven naar uitmuntendheid garandeert dat materialen en vakmanschap van topkwaliteit zijn. Zo kan iedereen met een gerust hart deze betrouwbare tent gebruiken in elke situatie. Als er ooit een probleem ontstaat met je product of onderdelen ervan tijdens deze periode, staat TentPro samen met E- Z UP klaar om je geliefde tent te repareren.

Retourneer stressvrij

Wij willen het garantie retourproces zo eenvoudig en stressvrij mogelijk maken voor onze klanten. Voordat je een onderdeel of product opstuurt, neem eerst contact met ons op voor specifieke instructies. Houd er rekening mee dat alle verzendkosten voor eigen rekening zijn voordat je doorgaat – plus, het is de moeite waard om extra stappen te nemen om ervoor te zorgen dat producten onderweg niet beschadigd raken!

Voorwaarden

De bescherming van je product is onze prioriteit! Helaas dekt deze garantie geen wijzigingen aan het artikel of schade veroorzaakt door oncontroleerbare factoren zoals wind en regen. Deze garantie is ongeldig voor elk product dat op enigerlei wijze is gewijzigd. Deze garantie is niet van toepassing op schade veroorzaakt door wind, regen of andere natuurkrachten, noch op accidentele of opzettelijke beschadiging van het product, noch op gebruik van het product dat niet conform de productinstructies is. Deze uitdrukkelijke garantie wordt verstrekt in plaats van alle andere garanties, expliciet of impliciet.

Garantie is niet geldig als het product niet wordt gekocht van een bevoegde EZ-UP® dealer.

Garantieformulier

Om een garantieclaim in te dienen, klik hier om het garantieformulier te downloaden. *
* Een kopie van uw originele order is vereist.

 

Herroepingsrecht (Consument)

Als “consument” heb je het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product aan ons retour te sturen. Na ontvangst krijg je dan het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Je draagt zelf de retourkosten van je huis naar E-Z UP Europe BV. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, dan zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan E-Z UP Europe BV geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van je herroepingsrecht kun je contact met ons opnemen via info@tentpro.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van je retour aan je terugbetalen.