Haringset

49,00 excl. BTW

Verstevig de tent met de haringset om extra bescherming tegen de wind te bieden. Ze kunnen eenvoudig aan de poten van de tent worden bevestigd. Wij raden aan voor alle tenten gewichtszakken of een haringset te gebruiken voor extra veiligheid.

blankZakelijke aanvraag?
Vraag een offerte aan

blankElders goedkoper?
Laat het ons weten

Product beschrijving

Bescherm je tent tegen wind en storm met de haringset

Om uw tent te beschermen tegen sterke wind, raden wij u aan de tent te versterken met de haring set voor extra bescherming. Bevestig de tentharingen aan elk van de poten en gebruik gewichtszakken voor maximale veiligheid. Een garantie voor een comfortabele ervaring, ongeacht wat moeder natuur u voor de voeten werpt!

Kenmerken

  • 0,6 cm (1/4″) roestbestendig staal
  • Voor 4 verschillende dieptes
  • Verkrijgbaar per 4 of 6 stuks
  • Inclusief opbergtas

Zet je tent veilig op

Als u zich voorbereidt op een buitenevenement, wil je er zeker van zijn dat je tent stevig en veilig is. Haringen zijn een must-have bij het monteren van een tent. Ze bieden je het vertrouwen dat alleen met stevige bevestigingsmiddelen te bereiken is. Of je nu de Easy Up Tent of een ander type tent gebruikt. De juiste haringen garanderen stevigheid en weerbestendigheid. Wat betekent dat je kunt genieten van je evenement in alle weersomstandigheden.

Geschikt voor zand en gras

Bovendien bieden veel haringen extra stabiliteit door hun constructie. Met onze haringen die al geschikt zijn voor elke zand- of gras ondergrond kun je ervan uitgaan dat jouw tent waar dan ook goed bevestigd is. Ze houden de tent vast aan de grond en verzorgen zo stabiliteit in winderige omstandigheden. Kies vandaag nog voor de beste optie. De haring die werkt met elke buitenlocatie om ervoor te zorgen dat jouw evenement veilig verloopt.

De beste haringen in onze haringset zijn gemaakt van stevig staal met een speciale coating die weerbestendig is. Doordat ze licht zijn in gewicht, kunnen ze gemakkelijk worden vervoerd en geïnstalleerd op iedere locatie waar uw tent wordt opgezet. Bovendien hebben goede kwaliteit tentharingen stevige haken die veilig en permanent aan uw tent bevestigd blijven.Wanneer ze eenmaal goed aangedraaid zijn  kun je erop vertrouwen dat uw Easy Up Tent altijd stabiel blijft, ongeacht de weersomstandigheden.

[ld_spacer height=”50px”]

Eigenschappen

Accessoire type

Kamperen

Klant recensies

0 reviews
0
0
0
0
0

Beoordelingen

Clear filters

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Haringset” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *